Karrier portálok

Ezen az oldalon vállalatok olyan karrier portáljai kerültek felsorolásra, amelyeket technikai, vagy jogi okból nem tudok a keresőrobottal feldolgozni. Az egyes konkrét,részletes állásajánlatokat az érintett céloldalakon lehet keresni, vagy listából kiválasztani.

Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

A Mercedes kecskeméti üzemének az állásportálja. Itt egy keresőfelület nyílik, amelyen keresztül minden típusú állásra rá lehet keresni, kategóriák szerint. A diplomások közül főleg mérnökök, logisztikusok, vezetők állásai szerepelnek itt, de jobbára technikusi végzettségűeket, illetve szakmunkásokat keresnek a gyártósorokra

kapcsolódó linkek:

Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.

A Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. 1998 óta gyártja Veszprémben számos gépjárműgyártó partnere számára a a csúcsminőségű kapcsolók széles skáláját, valamnint elektronikai vezérlő- és kameravezérlő egységek gyártásával is foglalkoznak. Mérnöki, operátori állásaik vannak, és egy Duális képzés.

kapcsolódó linkek:

Strabag

A Strabag nemzetközi karrier portálja. Nagyon sok állás van, de jobbára külföldön, német nyelvterületen, változatos képzettségi szinteken.

kapcsolódó linkek:

Nokia

A Nokia nemzetközi karrier portálja. Az állások zöme külföldi,de magyarországi állások is vannak. Az állás leírások angolul vannak, és itt lényegében csak diplomás állásokra lehet számítani.

kapcsolódó linkek:

Samsung

A Samsung állásportáljára mutató link

kapcsolódó linkek: